ثبت نام آغاز شد

برگزاری کارگاه های تخصصی با نگاه اشتغال

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۱ کد : ۸۱۱۸ اخبار تصویری آخرین اخبار
تعداد بازدید:۱۳۳۷
کارگاه های تخصصی تئوری - عملی توسط صنایع مستقر در میز صنعت و هنر دانشگاه کاشان برگزار می گردد.
طی این دوره ها که به صورت پروژه محور و کاملا عملی توسط خود صنایع و در دانشگاه و کارخانه برگزار می گردد ضمن آشنایی دانشجویان با نیاز های صنعت و آموزش عملی آنها، فعالیت دانشجویان شرکت کننده در دوره تحت نظر و بررسی خواهد بود تا به این وسیله افراد مستعد و علاقه مند شناسایی شده و توسط صنایع به وسیله طرح کارورزی و یا کار آموزی جذب شوند و نیز در پروژه هایی که توسط پژوهشکده دانشجویی اجرا می گردند شرکت داده شوند.
این دوره ها به دانشجوها کمک می کند تا مسیر درستی را مطابق با نیاز صنایع کشور انتخاب کرده و تجربه حضور در کارخانه و فعالیت عملی را داشته باشد تا بعد از فراغت از تحصیل بتواند بازار کار مناسب را پیدا کند .
برای اطلاع از لیست کارگاه ها اینجا کلیک کنید

( ۱ )