جلسه توجیهی کارگاه های خانه صنعت برگزار شد...

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۱:۲۵ کد : ۸۱۵۸ اخبار تصویری آخرین اخبار
تعداد بازدید:۳۰۴۰

این جلسه راس ساعت 12:30 در کلاس 130 ساختمان اسلامی با حضور جمعی از دانشجویان رشته های مکانیک ، برق و ... برگزار شد.

در این جلسه پیرامون سرفصل ها و فرایند دوره ها صحبت شد و بعد از معرفی نرم افزار های مربوطه و نمونه هایی از پروژه های صورت گرفته پیرامون زمان و نحوه برگزاری دوره ها تبادل نظر شد و تصمیم جمعی بر آن شد ابتدا دوره "محاسبه بار سرمایش و گرمایش ساختمان با استفاده از نرم افزار carrier " از تاریخ 14اسفند لغایت 18 اسفند از ساعت 15 الی 19 و سپس دوره " نقشه خوانی تاسیسات ساختمانی " از تاریخ 19 الی 22 اسفند از ساعت 15 الی 19 برگزار گردد.

لذا از دانشجویان علاقه مند به شرکت در این دوره ها دعوت می شود تا هرچه سریع تر نسبت به تکمیل فرم ثبت نامی خود اقدام فرمایند.

ظرفیت کلاس محدود بوده و حداکثر 15 نفر خواهد بود، اولویت با افرادی است که زودتر ثبتنام کنند.

ضمنا به زودی فایل های صوتی و تصویری این جلسه در سایت قرار خواهند گرفت .

( ۱ )

نظر شما :